U Majky

Rázcestník pre Vaše nákupy

Káva Zlaté Zrnko – Spoznaj 5 káv na sladké espresso 1000g (Emília, Brazília, Cézar, Mária, Guatemala) MLETÁ – Mletie na domáci espresso kávovar a zali

Káva Zlaté Zrnko – Spoznaj 5 káv na sladké espresso 1000g (Emília, Brazília, Cézar, Mária, Guatemala) MLETÁ – Mletie na domáci espresso kávovar a zali

Cena: 30.90 EUR

Balíček káv vhodných na prípravu sladkého espressa z ponuky Zlaté Zrnko. Spoznajte najvhodnejšie kávy na espresso so sladkým chuťovým profilom. Vybrali sme pre vás 5 káv, ktoré sú podľa nás najvhodnejšie na prípravu v domácich aj profesionálnych espresso strojoch a pripravený espresso nápoj má vyváženú sladkú chuť. Balenie: 5 x 200g Emília – zmes 100% arabika – najobľúbenejšia sladká vyvážená káva, bez výrazných ovocných a horkých chutí – viac informácií o káve Emília Brazília – zmes 100% arabika – typická brazílska káva najvyššej kvality, jednoduchej lahodnej sladkej chuti – viac informácií o káve Brazília Cézar – zmes 75% arabika 25% robusta – sladká vyvážená arabika doplnená jemnou robustou – viac informácií o káve Cézar Mária – zmes 100% arabika – jemne ovocná a sladká káva lahodne horká v dochuti – viac informácií o káve Mária Guatemala – 100% arabika s jediným pôvodom – pestrá sladká chuť karamelu doplnená o jemné ovocné tóny s horkou čokoládou v dochuti – viac informácií o káve Guatemala Praženie: stupeň praženia jednotlivých káv nájdete na stránke: Viac informácií o pražení Každá zmes Zlaté Zrnko je výsledným súzvukom chutí káv z ktorých je zložená a je namiešaná podľa chutí ľudí. Zmesi Zlaté Zrnko miešajú talianski odborníci v laboratóriách priamo v prístave. Miešajú sa z rôznych zdrojov tak, aby každý mesiac, každý rok mali rovnakú výslednú chuť. Kávy s jediným pôvodom Zlaté Zrnko sú vyberané odborníkmi na kvalitu a degustátormi, preto získavame tie najzaujímavejšie kávy z výnimočných kávových krajín a oblastí. Farmári za tak výnimočnú kvalitu dostávajú zaplatené viac ako je bežné prostredníctvom Fairtrade. Dobrá rada: Podmienkou chutného nápoja je, aby espresso káva bola dobre vyextrahovaná – správne nastavenie mletia, vďaka ktorému bude mať espresso tmavo-zlatistú penu. Ak je pena veľmi svetlá, nastavte jemnejšie mletie, alebo väčšiu intenzitu – množstvo zomletej kávy, ak je pena veľmi tmavá a káva tečie pomaly, nastavte mierne hrubšie mletie.