U Majky

Rázcestník pre Vaše nákupy

Káva Zlaté Zrnko – Spoznaj 5 káv na horké espresso 1000g (Olívia, Otello, Indonézia, India, Kuba) MLETÁ – Mletie na domáci espresso kávovar a zalievan

Káva Zlaté Zrnko – Spoznaj 5 káv na horké espresso 1000g (Olívia, Otello, Indonézia, India, Kuba) MLETÁ – Mletie na domáci espresso kávovar a zalievan

Cena: 30.90 EUR

Balíček káv vhodných na prípravu horkého espressa z ponuky Zlaté Zrnko. Spoznajte najvhodnejšie kávy na espresso s horkým chuťovým profilom. Vybrali sme pre vás 5 káv, ktoré sú podľa nás najvhodnejšie na prípravu v domácich aj profesionálnych espresso strojoch a pripravený espresso nápoj má príjemnú horkú chuť. Balenie: 5 x 200g Olívia – zmes 100% arabika – jednoduchá horká chuť arabiky v káve s dochuťou horkej čokolády – viac informácií o káve Olívia Otello – zmes 65% arabika 35% robusta – jednoduchá horká chuť arabiky doplnená príjemnou nevýraznou chuťou robusty – viac informácií o káve Otello Indonézia – 100% arabika s jediným pôvodom – príjemná a výrazná chuť horkej čokolády – viac informácií o káve Indonézia India – 100% arabika s jediným pôvodom – príjemná a hlboká chuť horkej čokolády typická pre kvalitnú kávu z Indie – viac informácií o káve India Kuba – 100% arabika s jediným pôvodom – typická kubánska káva, chuť horkej čokolády sprevádzaná tabakovou dochuťou – viac informácií o káve Kuba Praženie: stupeň praženia jednotlivých káv nájdete na stránke: Viac informácií o pražení Každá zmes Zlaté Zrnko je výsledným súzvukom chutí káv z ktorých je zložená a je namiešaná podľa chutí ľudí. Zmesi Zlaté Zrnko miešajú talianski odborníci v laboratóriách priamo v prístave. Miešajú sa z rôznych zdrojov tak, aby každý mesiac, každý rok mali rovnakú výslednú chuť. Kávy s jediným pôvodom Zlaté Zrnko sú vyberané odborníkmi na kvalitu a degustátormi, preto získavame tie najzaujímavejšie kávy z výnimočných kávových krajín a oblastí. Farmári za tak výnimočnú kvalitu dostávajú zaplatené viac ako je bežné prostredníctvom Fairtrade. Dobrá rada: Podmienkou chutného nápoja je, aby espresso káva bola dobre vyextrahovaná – správne nastavenie mletia, vďaka ktorému bude mať espresso tmavo-zlatistú penu. Ak je pena veľmi svetlá, nastavte jemnejšie mletie, alebo väčšiu intenzitu – množstvo zomletej kávy, ak je pena veľmi tmavá a káva tečie pomaly, nastavte mierne hrubšie mletie.