U Majky

Rázcestník pre Vaše nákupy

Káva Zlaté Zrnko – Spoznaj 5 káv na pestré espresso 1000g (Kleopatra, Júlia, Salvádor, Kolumbia, Guatemala) MLETÁ – Mletie na domáci espresso kávovar

Káva Zlaté Zrnko – Spoznaj 5 káv na pestré espresso 1000g (Kleopatra, Júlia, Salvádor, Kolumbia, Guatemala) MLETÁ – Mletie na domáci espresso kávovar

Cena: 32.90 EUR

Balíček káv vhodných na prípravu chuťovo pestrého espressa z ponuky Zlaté Zrnko. Spoznajte najvhodnejšie kávy na espresso s premenlivým chuťovým profilom. Vybrali sme pre vás 5 káv, ktoré sú podľa nás najvhodnejšie na prípravu v domácich aj profesionálnych espresso strojoch a pripravený espresso nápoj má pestrú a meniacu sa chuť v ústach. Balenie: 5 x 200g Kleopatra – zmes 100% arabika – najpestrejšia káva zložená až z 12 arabík celého chuťového spektra – viac informácií o káve Kleopatra Júlia – zmes 100% arabika – široké spektrum chutí ovocia, sladkého karamelu až po horkú čokoládu – viac informácií o káve Júlia Salvádor – 100% arabika s jediným pôvodom – káva jemnej chuti zvýraznená medovým spracovaním – viac informácií o káve Salvador Kolumbia – 100% arabika s jediným pôvodom – typická kolumbijská jemná ovocnosť je doplnená príjemnou orieškovou dochuťou – viac informácií o káve Kolumbia Guatemala – 100% arabika s jediným pôvodom – pestrá sladká chuť karamelu doplnená o jemné ovocné tóny s horkou čokoládou v dochuti – viac informácií o káve Guatemala Praženie: stupeň praženia jednotlivých káv nájdete na stránke: Viac informácií o pražení Každá zmes Zlaté Zrnko je výsledným súzvukom chutí káv z ktorých je zložená a je namiešaná podľa chutí ľudí. Zmesi Zlaté Zrnko miešajú talianski odborníci v laboratóriách priamo v prístave. Miešajú sa z rôznych zdrojov tak, aby každý mesiac, každý rok mali rovnakú výslednú chuť. Kávy s jediným pôvodom Zlaté Zrnko sú vyberané odborníkmi na kvalitu a degustátormi, preto získavame tie najzaujímavejšie kávy z výnimočných kávových krajín a oblastí. Farmári za tak výnimočnú kvalitu dostávajú zaplatené viac ako je bežné prostredníctvom Fairtrade. Dobrá rada: Podmienkou chutného nápoja je, aby espresso káva bola dobre vyextrahovaná – správne nastavenie mletia, vďaka ktorému bude mať espresso tmavo-zlatistú penu. Ak je pena veľmi svetlá, nastavte jemnejšie mletie, alebo väčšiu intenzitu – množstvo zomletej kávy, ak je pena veľmi tmavá a káva tečie pomaly, nastavte mierne hrubšie mletie.