U Majky

Rázcestník pre Vaše nákupy

Káva Zlaté Zrnko – Spoznaj 5 káv na moku 1000g (Mária, Rómeo, Júlia, Kostarika, Kleopatra) MLETÁ – Mletie na domáci espresso kávovar a zalievanie – tu

Káva Zlaté Zrnko – Spoznaj 5 káv na moku 1000g (Mária, Rómeo, Júlia, Kostarika, Kleopatra) MLETÁ – Mletie na domáci espresso kávovar a zalievanie – tu

Cena: 30.90 EUR

Balíček káv vhodných na prípravu kávy na moka konvičke z ponuky Zlaté Zrnko. Spoznajte najvhodnejšie kávy na moku. Vybrali sme pre vás 5 káv, ktoré sú podľa nás najvhodnejšie na prípravu moka kávy, každá z káv má iné chuťové spektrum. Balenie : 5 x 200g Mária – zmes 100% arabika – jemne ovocná a sladká káva lahodne horká v dochuti – viac informácií o káve Mária Rómeo – zmes 85% arabika 15% robusta – obľúbená jemne ovocná a jemne horká chuť v jednej univerzálnej káve – viac informácií o káve Rómeo Júlia – zmes 100% arabika – široké spektrum chutí ovocia, sladkého karamelu až po horkú čokoládu – viac informácií o káve Júlia Kostarika – 100% arabika s jediným pôvodom – káva s jemnou podmanivou ovocnou chuťou a príjemnou orieškovou dochuťou – viac informácií o káve Kostarika Kleopatra – zmes 100% arabika – najpestrejšia káva zložená až z 12 arabík celého chuťového spektra – viac informácií o káve Kleopatra Praženie: stupeň praženia jednotlivých káv nájdete na stránke: Viac informácií o pražení Každá zmes Zlaté Zrnko je výsledným súzvukom chutí káv z ktorých je zložená a je namiešaná podľa chutí ľudí. Zmesi Zlaté Zrnko miešajú talianski odborníci v laboratóriách priamo v prístave. Miešajú sa z rôznych zdrojov tak, aby každý mesiac, každý rok mali rovnakú výslednú chuť. Kávy s jediným pôvodom Zlaté Zrnko sú vyberané odborníkmi na kvalitu a degustátormi, preto získavame tie najzaujímavejšie kávy z výnimočných kávových krajín a oblastí. Farmári za tak výnimočnú kvalitu dostávajú zaplatené viac ako je bežné prostredníctvom Fairtrade. Dobrá rada : Zomletú kávu vo filtri zarovnáme, nezatláčame. Kávu z moka konvičky si najlepšie vychutnáte ak na prípravu použijete predohriatu vodu, aby sa konvička príliš neohriala a nepripálila kávu. Keď vytečie cca 2/3 kávy do konvičky je lepšie prípravu ukončiť a konvičku zachladiť, v poslednej fáze vyteká už iba horčina, ktorá nieje chuťovo príjemná.