U Majky

Rázcestník pre Vaše nákupy

RTV stolík MAGIRA MA01

RTV stolík MAGIRA MA01

Cena: 189.90 EUR

SEKTOROVÝ SYSTÉM MAGIRA
Sektor MAGIRA vám pomôže pri zariaďovaní interiéru a naplní všetky vaše predstavy. Dokáže sa predviesť v moderných, ale aj v menej nápadných interiéroch. Nábytok MAGIRA vyniká systémom PUSH OPEN na dvierkach. Komponenty zo sektorového systému sa objednávajú jednotlivo.

JEDINEČNÝ DIZAJN A KVALITNÁ VÝROBA
Kúsky z tohto sektora sa vyznačujú prednou stranou dvierok, a to vzorom v podobe frézovaných drážok. Komponenty sú vyrobené z laminovanej DTD, MDF a HDF, doplnené o ABS hrany. Farebné prevedenie cashmere dodáva sektoru jedinečný a originálny vzhľad. Čierne kovové nožičky a zlaté kovové úchyty dodávajú ľahkosť a eleganciu.

RTV STOLÍK MAGIRA MA01
TV stolík MAGIRA MA01 poskytuje dostatok úložného priestoru v podobe dvoch skriniek, šuplíka a otvoreného úložného priestoru. TV stolík je výborný pomocník, keď potrebujete schovať malý neporiadok, pretože návšteva je už za dverami. Pohodlne umiestnite televízor a všetky multimediálne zariadenia, ktoré potrebujete.

TECHNICKÉ PARAMETRE
Farba:cashmere
Materiál:DTD laminovaná / ABS hrany / HDF / MDF / kov
Rozmery:šírka: 154,5 cmhĺbka: 39 cmvýška: 52,4 cm
hrúbka materiálu: 1,6-1,8 cm
výška nožičiek: 20 cm
Hmotnosť:30 kg

MONTÁŽ
Tovar je dodávaný v rozloženom stave v kartónovom obale. Jednoduchá montáž je možná vďaka priloženému montážnemu návodu.