U Majky

Rázcestník pre Vaše nákupy

Malá obývacia izba s osvetlením katharos – béžová/dub artisan

Malá obývacia izba s osvetlením katharos – béžová/dub artisan

Cena: 759.30 EUR

Zariadiť svoj domov luxusne, módne a v jednom štýle nebolo nikdy jednoduchšie. Domov ako vystrihnutý z magazínov o prepychových bývaniach – tento sen je už na dosah. S kolekciou Katharos ľahko vybavíte obývaciu izbu, predsieň aj spálňu. Nežná kombinácia kašmírovej farby a dekoru duba artisan sa ľahko kombinuje a dáva priestor experimentom s interiérom. Profilované detaily vytvárajú jedinečný efekt vďaka čomu je kolekcia ešte originálnejšia. Niektoré prvky sú opatrené LED osvetlením, ktoré dvíha celú kolekciu o úroveň vyššie. Kolekcia nábytku Katharos sa tak dostáva medzi úplné špičky na trhu. Vysoké nôžky sú praktické z hľadiska upratovania. Na celú kolekciu bolo použité vysoko kvalitné lamino v hrúbke 16-25mm a MDF doska. Nábytok je opatrený buď kovovými úchytkami alebo plastovými v dekore duba artisan.

 

Aj z úplne obyčajnej obývacej izby môžete vytvoriť prepychovú miestnosť. A to veľmi ľahko – vitríny sa zdajú ako obyčajné kúsky nábytku, ale majú v sebe niečo, čo evokuje nádych luxusu. Obe vitríny sú opatrené presklením za ktorými je možné vidieť osvetlenie. Vnútorné priestory sú rozdelené policami, čím vznikli rôzne veľké priehradky.

 

Široký TV stolík z kolekcie Katharos je opatrený dvierkami z každej strany a priestorom rozdeleným policou, ktorý sa nachádza uprostred. Dajte zbohom zašmodrchaným a vyčnievajúcim káblom od DVD prehrávača či hernej konzoly. K TV stolíku môžete dokúpiť kompatibilné LED osvetlenie, ktoré nájdete v súvisiacich produktoch.

 

Nástenná polica má nielen estetické, ale aj funkčné prvky. Perfektne doladí interiér miestnosti, a navyše poskytne úložný priestor. A to tak bez toho, aby zabrala, čo i len trochu dostupného priestoru v celej miestnosti.

 

Malá obývacia izba s osvetlením sa skladá z týchto prvkov:

Vysoká vitrína s vnútorným osvetlením Katharos – 59,5×192,5x40cm (š, v, h)
Nízka vitrína s vnútorným osvetlením Katharos – 85x122x40cm (š, v, h)
Nástenná polica Katharos – 150,5×31,5×19,5cm (š, v, h)
TV stolík Katharos – 163,5x52x40cm (š, v, h)

 

Všetky produkty z kolekcie Katharos nájdete nižšie v súvisiacich produktoch.