U Majky

Rázcestník pre Vaše nákupy

Horná skrinka ARAKA/MENZO/SIBER 80 GS-90 2F

Horná skrinka ARAKA/MENZO/SIBER 80 GS-90 2F

Cena: 185.90 EUR

SEKTOROVÁ KUCHYŇA ARAKA / MENZO / SIBER
Jednoducho čarovná, elegantná a nevšedná. Superlatíva, s ktorými sa spájajú novinky v podobe sektorových kuchýň ARAKA, MENZO a SIBER. Ich hlavnými prednosťami sú možnosť výberu z množstva rôznorodých horných a dolných skriniek, systém tichého zatvárania dvierok a systém tichého dorazu zásuviek. Kuchyne, ktoré pohladia nielen vaše oči, ale je zároveň funkčné a premyslené do detailov. 

KVALITNÉ MATERIÁLY A ODOLNOSŤ
 ARAKA, MENZO a SIBER sú vyrobené z kvalitnej laminovanej drevotriesky, ktorá je odolná voči mechanickému poškodeniu. Materiál, ktorý je svojou dlhou životnosťou vhodný a v kuchyni žiadaný. Elegantný dizajn podčiarkuje farebné prevedenie čierny mat. Praktickú funkciu a ľahšiu manipuláciu so skrinkami zabezpečia čierne aluminiové úchytky. V ponuke kuchynského sektora ARAKA, MENZO a SIBER nájdete zatvorené aj otvorené vrchné a spodné skrinky, vysokú potravinovú skrinku, aj príslušenstvo, ako napríklad dvierka na umývačku riadu a pod.Pracovní desku o tloušťce 3,8 cm si můžete doobjednat v provedení marmur roma. Možnosť dokúpiť univerzálny drez LAY ON.

ARAKA/MENZO/SIBER 80 GS-90 2F 
Horná skrinka ARAKA/MENZO/SIBER 80 GS-90 2F je dvojdverová so sklenenými dvierkami v prevedení čierna matná. Otvárajú sa pomocou úchytky. Vyniká systémom tichého zatvárania dvierok.

TECHNICKÉ PARAMETRE
Materiál:laminovaná DTD
Rozmery:šírka: 90 cmhĺbka: 31 cmvýška: 90 cm
Hmotnosť:33,5 kg

MONTÁŽ
Tovar je dodávaný v rozloženom stave v kartónovom obale. Jednoduchá montáž je možná vďaka priloženému montážnemu návodu.