U Majky

Rázcestník pre Vaše nákupy

Kuchynská linka 200 chamber-béžová – s pracovnou doskou

Kuchynská linka 200 chamber-béžová – s pracovnou doskou

Cena: 807.50 EUR

Kuchyňská kolekce Chamber přináší dostatek místa pro přípravu vašich oblíbených pokrmů v domáckém rustikálním prostředí. Profilování je vytvořeno na frontálních dvířkách z MDF a vytváří rámový 3D efekt. Nábytek je v dekoru kašmír a dvířka jsou potažena kašmírovou matnou fólií.

 

 

Kuchynská linka Chamber ponúka úložný priestor v horných aj dolných skrinkách. V hornej časti linky nájdete skrinku s presklenými dvierkami a ďalšie dve skrinky s plnými dvierkami, vo všetkých sa ukrývajú 2 vnútorné police. V dolnej linke nájdete drezovú skrinku, ktorá je vhodná na umiestnenie drezu predovšetkým vďaka chýbajúcej časti zadnej strany skrinky, kadiaľ je možné viesť vodu a odpad. V prípade zakúpenia variantu s pracovnou doskou je nutné si otvor na drez vyrezať samostatne. Ďalej sa tu nachádzajú 2 zásuvky a dve skrinky s dvierkami.

Kuchynskú linku je možné zostaviť so zásuvkami uprostred alebo pravej strane. Tieto možnosti môžete vidieť v obrázku v galérii.

Korpus linky je tvorený laminom s hrúbkou 1,6cm a dvierka sú z MDF, pracovná doska je tvorená taktiež laminom s hrúbkou 2,8cm so zaoblenou hranou.

 

Rozmery kuchynskej linky 200 Chamber bez pracovnej dosky sú 200x200x52cm (š, v, h), rozmery s pracovnou doskou sú 200x200x60cm (š, v, h).

 

 

Všetky produkty z kolekcie Chamber nájdete nižšie v súvisiacich produktoch.