U Majky

Rázcestník pre Vaše nákupy

Vysoká skrinka ARAKA 60 DKS-210 3S1F

Vysoká skrinka ARAKA 60 DKS-210 3S1F

Cena: 423.20 EUR

SEKTOROVÁ KUCHYŇA ARAKA
Jednoducho kúzelná, elegantná a nevšedná. Superlatíva, s ktorými sa spája novinka v podobe sektorovej kuchyne ARAKA. Jej hlavnými prednosťami je možnosť výberu z množstva rôznorodých horných a dolných skriniek, systém tichého zatvárania dvierok a systém tichého dorazu zásuviek. Kuchyňa, ktorá pohladí nielen vaše oči, ale je zároveň funkčná a premyslená do detailov.

KVALITNÉ MATERIÁLY A ODOLNOSŤ
ARAKA je vyrobená z kvalitnej laminovanej drevotriesky, ktorá je odolná voči mechanickému poškodeniu. Materiál, ktorý je svojou dlhou životnosťou vhodný av kuchyni žiadaný. Elegantný dizajn podčiarkuje farebné prevedenie čierny mat na korpuse a cashmere na dvierkach. Praktickú funkciu a jednoduchšiu manipuláciu so skrinkami zaistia čierne alumíniové úchytky. V ponuke kuchynského sektora ARAKA nájdete zatvorené aj otvorené vrchné a spodné skrinky, vysokú potravinovú skrinku aj príslušenstvo, ako napríklad dvierka na umývačku riadu. Pracovní desku o tloušťce 3,8 cm si můžete doobjednat v provedení marmur roma. Možnosť dokúpiť univerzálny drez LAY ON.

ARAKA 60 DKS-210 3S1F
Vysoká skrinka ARAKA 60 DKS-210 3S1F je s dvierkami a šuplíkami vo farebnej kombinácií cashmere/čierna. Pýši sa systémom tichého zatvárania dvierok a systémom tichého dorazu šuplíkov. Otvára sa pomocou úchytky.

TECHNICKÉ PARAMETRE
Materiál:laminovaná DTD
Rozmery:šírka: 60 cmhĺbka: 57 cmvýška: 210 cm
Hmotnosť:86 kg

MONTÁŽ
Tovar je dodávaný v rozloženom stave v kartónovom obale. Jednoduchá montáž je možná vďaka priloženému montážnemu návodu.