U Majky

Rázcestník pre Vaše nákupy

Konzolový stolík IDAIA Dekorhome

Konzolový stolík IDAIA Dekorhome

Cena: 657.70 EUR

ORIGINALITA A HISTÓRIA
Konzolový stolík BARRACUDA je jedinečným dielom umeleckého remesla. Vyrobený z recyklovaného teakového dreva, ktoré zažilo desaťročia výziev prírody, má každý stolík svoj vlastný jedinečný príbeh. Recyklované teakové drevo použité na tento stolík pochádza zo starých lodí a rybárskych domov, čo dodáva každému kusu jedinečný príbeh a autentický charakter. Táto história je viditeľná v každom odtlačku, vráske a farbe dreva, vďaka čomu je každý bočný stolík originálnym umeleckým dielom.

V SÚLADE S PRÍRODOU
Použitie prírodných materiálov, ako je recyklované teakové drevo a masívne bezpečnostné sklo, bude odrážať vašu lásku k prírode a podporu udržateľného života. Konzolový stolík BARRACUDA je dôkazom toho, ako sa prírodná krása a zodpovednosť voči životnému prostrediu dajú spojiť do jedného kusu nábytku, ktorý do domácnosti vnesie kúsok prírody.

MODERNÝ DIZAJN A VŠESTRANNOSŤ
Kombinácia teakového dreva s modernými transparentnými a čiernymi prvkami dodáva stolíku moderný vzhľad, ktorý sa hodí do industriálnych interiérov, ako aj do moderných alebo tradičných domácností. Vďaka jednoduchým líniám a priehľadnej doske z bezpečnostného skla stôl ľahko zapadne do akéhokoľvek prostredia a zároveň poskytuje praktický priestor na vaše dekorácie a veci dennej potreby.

KVALITA A ODOLNOSŤ
Rekultivované teakové drevo je známe svojou vysokou odolnosťou a schopnosťou odolávať poveternostným vplyvom, čo z neho robí ideálny materiál na dlhodobé používanie. Spolu s pevnou konštrukciou a kvalitnými materiálmi je zaručené, že konzolový stolík bude bezproblémovo slúžiť mnoho rokov bez toho, aby stratil svoju krásu alebo funkčnosť.

REMESELNÉ SPRACOVANIE A UDRŽATEĽNOSŤ
Stolík je príkladom toho, ako sa umelecké remeselné spracovanie dá spojiť so záväzkom udržateľnosti. Každý stolík je vyrobený ručne s rešpektom k tradičným technikám a zároveň sa dbá na ekologický dopad. Tento stolík je nielen praktickým doplnkom vášho interiéru, ale aj pripomienkou toho, že krásu a funkčnosť možno dosiahnuť s rešpektom k našej planéte.
 
Kombinujte tento konferenčný stolík s ďalším nábytkom z nášho radu IDAIA.
 

TECHNICKÉ PARAMETRE
Farba:
Prírodná hnedá / čierna / transparentná
 
Materiál:
Masívne recyklované drevo / kov / sklo
 
Rozmery:
Šírka: 150 cm
hĺbka: 50 cm
výška: 76 cm

MONTÁŽ
Tovar sa dodáva v rozloženom stave v kartónovom obale. Vďaka jednoduchej montáži ho môžete mať na stene za niekoľko minút.