U Majky

Rázcestník pre Vaše nákupy

Petkit AirClipper sada na starostlivosť o srsť domácich zvierat

Petkit AirClipper sada na starostlivosť o srsť domácich zvierat

Cena: 129.66 EUR

Súprava na starostlivosť o domáce zvieratá Petkit AirClipper je inovatívne riešenie pre každú domácnosť s chlpatými priateľmi. Táto súprava umožňuje nielen strihanie a česanie, ale aj automatické vysávanie chlpov, srsti a alergénov do ľahko čistiteľnej plastovej nádoby. Už žiadne špinavé kefovanie! Súprava obsahuje elektrický zastrihávač, zastrihávač labiek, kefu na srsť, hrebeň na zastrihávanie a vysávač.
  Súprava na starostlivosť o domáce zvieratá Petkit AirClipper je inovatívne riešenie pre každú domácnosť s chlpatými priateľmi. Táto súprava umožňuje nielen strihanie a česanie, ale aj automatické vysávanie chlpov, srsti a alergénov do ľahko čistiteľnej plastovej nádoby. Už žiadne špinavé kefovanie! Súprava obsahuje elektrický zastrihávač, zastrihávač labiek, kefu na srsť, hrebeň na zastrihávanie a vysávač.

Pre všetky psy a mačky 
So systémom AirClip je starostlivosť o srsť vašich domácich miláčikov hračka. Svojmu domácemu miláčikovi môžete ľahko a bez námahy zabezpečiť dokonalý strih, v ktorom sa bude cítiť pohodlne. Profesionálny zastrihávač je vybavený dvoma čepeľami, ktoré sú ideálne aj pre psy s hustou srsťou, ako sú napríklad retrievery, bernské salašnícke psy alebo husky Elektrický zastrihávač je vybavený štyrmi rôznymi nástavcami na rôzne dĺžky strihu. Súprava obsahuje aj malý zastrihávač, ktorý je ideálny na úpravu srsti na labkách, okolo uší a očí.

Ovládanie je hračka
Ovládanie tohto zariadenia je veľmi intuitívne, takže ho zvládnete aj bez predchádzajúcich skúseností s úpravou srsti domácich zvierat. Zariadenie Petkit AirClipper vyniká silným sacím výkonom. Vďaka vysokorýchlostnému prémiovému motoru sa chlpy vysávajú okamžite, takže sa nerozptýlia po celej miestnosti. Vysávač s objemom 1,4 l obsahuje aj HEPA filter, ktorý je obľúbený u alergikov, pretože zachytí až 99,95 % prachových častíc. Po skončení vysávania je údržba vysávača jednoduchá – stačí vybrať vyberateľnú