U Majky

Rázcestník pre Vaše nákupy

Obývacia izba bayon – béžová

Obývacia izba bayon – béžová

Cena: 859.80 EUR

Nechajte sa preniesť do sveta elegancie a nadčasového designu. Kolekcia Bayon Vás uchváti svojou sofistikovanosťou a luxusom. Čisté línie dopĺňa piesková farba, ktorá bola skombinovaná s matne zlatými úchytkami a nôžkami. Sú to práve drobné detaily, ktoré vytvoria z každého kusu nábytku obdivuhodný prvok! Kompromisom medzi kvalitou a estetikou je koniec – kolekcia Bayon oslní svojím prevedením a navyše interiéru dodá jedinečný charakter. Na výrobu kolekcie bolo použité vysoko kvalitné lamino, ktoré je doplnené kovovými prvkami. Vysoké nôžky oceníte predovšetkým z hľadiska upratovania, pretože sa pod ne ľahko dostanete ako vysávačom, tak mopom. Nábytok je opatrený ABS hranami, ktoré ho chránia pred mechanickým poškodením.

 

Luxusná kombinovaná komoda je praktickým kúskom do každej domácnosti. Vďaka svojej veľkosti je skladná, ale zároveň je veľmi priestranná, a tak ponúkne dokonalý úložný priestor. Za dvierkami nájdete dve široké priehradky, v hornej časti komody sa nachádzajú 2 zásuvky. Hornú dosku potom môžete vyzdobiť rodinnými fotografiami alebo dekoráciami.

 

Vysokú skriňu si zamilujete nielen pre jej vzhľad, ale predovšetkým pre praktickosť. Za štyrmi dvierkami sa skrývajú priestory rozdelené policami, vďaka čomu vzniká úložný priestor, ktorý je v každej miestnosti domova tak potrebný.

 

Praktický televízny stolík je v každej obývacej izbe absolútnou nutnosťou. A vo chvíli, keď ponúkne úložný priestor, tak ho určite oceníte ešte viac. TV stolík z kolekcie Bayon je opatrený 2 dvierkami za ktorými nájdete otvorené priestory. V prostrednej časti sa nachádza široká zásuvka a priehradka. Stáva sa z neho tak ideálny kandidát na dokonalý TV stolík. Stolík je vhodný pre televízie do max. uhlopriečky 75 palcov.

 

Moderný konferenčný stolík, ktorý je nielen praktický, ale navyše dokáže byť aj stredobodom každej obývačky? S kolekciou Bayon sa tento sen môže ľahko splniť. Konferenčný stolík je vybavený priestrannou zásuvkou a 2 priehradkami.

 

Obývacia izba sa skladá z týchto prvkov:

Komoda Bayon – 113,7×89,6×41,5cm (š, v, h)
Skriňa Bayon – 113,7x144x41,5cm (š, v, h)
TV stolík Bayon – 168,4x48x41,5cm (š, v, h)
Konferenčný stolík Bayon – 110x48x60cm (š, v, h)

 

Všetky produkty z kolekcie Bayon nájdete nižšie v súvisiacich produktoch.