U Majky

Rázcestník pre Vaše nákupy

Jedálenská stolička CT-762 Cappuccino

Jedálenská stolička CT-762 Cappuccino

Cena: 45.00 EUR

JEDÁLNE STOLIČKY CT-762
Elegantná jedálenská stolička CT-762 v škandinávskom štýle predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, pohodlia a praktickosti. Stolička reprezentuje minimalistický dizajn a je vyrobená z kvalitného ľahkého, ale mimoriadne odolného plastu. Dizajnové farebné varianty vnesú do vašej jedálne nádych luxusu a prispôsobia sa akémukoľvek prostrediu.

biela / buk
cappuccino / buk
sivá / buk
čierna / buk

Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný.

KVALITNÉ SPRACOVANIE
Jedálenská stolička stojí na pevných drevených nohách, ktoré zaisťujú vynikajúcu stabilitu. Nohy sa pýšia teplým bukovým odtieňom a dopĺňajú čalúnenie z ekokože, s ktorou vytvára pútavý farebný kontrast. Ekokoža nezaisťuje iba estetický prvok – je hladká na dotyk a zvyšuje úroveň vášho pohodlia.

ĽAHKÁ ÚDRŽBA
Ďalšou výhodou jedálenských stoličiek CT-762 je ľahká údržba. Dôležitou vlastnosťou je umývateľnosť – rozliate tekutiny a škvrny rýchlo zotrite a stoličku udržíte v neporušenom stave. Či už renovujete firemnú jedáleň alebo zariaďujete vlastnú kuchyňu, stolička CT-762 definuje maximálny luxus a funkčnosť.

TECHNICKÉ PARAMETRE
Materiál:ekokoža / plast / drevo
Rozmery:šírka: 48 cmhĺbka: 59 cmvýška: 79 cm
šírka sedu: 44 cmhĺbka sedu: 42 cmvýška sedu: 45 cm
Nosnosť:120 kg
Hmotnosť:5,5 kg

MONTÁŽ
Tovar je dodávaný v rozloženom stave v kartónovom obale. Jednoduchá montáž je možná vďaka priloženému montážnemu návodu.