U Majky

Rázcestník pre Vaše nákupy

Konferenčný stolík 2 ks AHG-403

Konferenčný stolík 2 ks AHG-403

Cena: 177.00 EUR

Set dvoch luxusných konferenčných / prístavných stolíkov v industriálnom štýle, ktoré sa stanú neoddeliteľnou súčasťou domácnosti ladenou do industriálneho či moderného štýlu a vyniknú svojim minimalistickým prevedením aj nádhernou čiernozlatou kresbou dosiek.
Odkladacie dosky sú vyrobené zo spekaného kameňa v dekore čierny matný mramor „Lauren Black Gold“ a umiestnené na jednoduché kovové podnože, tvorenú troma kónickými nohami v čiernom mate as rektifikačnými klzákmi.
Stolíky môžete rozmiestniť jednotlivo po interiéri, kde Vám vytvoria zaujímavé odkladacie prvky v rôznych výškových hladinách. Alebo nechať spoločne povytiahnuté, kde vytvoríte veľkú odkladaciu plochu v tvare čísla 8. Veľkou výhodou je možnosť zasunutia stolíkov do seba, čo oceníte pri upratovaní, skladovaní alebo pri potrebe väčšieho priestoru
Jednoduchý design, ktorý pôsobí luxusne a zároveň veľmi ľahko. A taktiež vybrané materiály zaručujú zároveň aj praktickosť, ako je stabilita a trvanlivosť. To je tento set dvoch stolíkov.

Farba:čierny mramor / čierna
Materiál:spekaná keramika / kov
Rozmery:menší stolík: 60 x 60 x 40 cmväčší stolík: 80 x 80 x 45 cm
Nosnosť:12 kg
Hmotnosť:34,5 kg
Dodávané v demonte.