U Majky

Rázcestník pre Vaše nákupy

Predsieňová stena MILO Čierna

Predsieňová stena MILO Čierna

Cena: 164.00 EUR

PREDSIEŇOVÁ STENA MILO
Predstavujeme vám modernú predsieňovú stenu, ktorá kombinuje štýlový dizajn s praktickou funkčnosťou. Elegantný a praktický doplnok, ktorý premení Vašu predsieň na útulný a organizovaný priestor. Vieme, že predsieň je vašou vizitkou, prvým dojmom, ktorý o Vás vaši hostia získajú. Preto je dôležité, aby bola nielen pohľadná, ale aj funkčná.
 
 

KVALITNÉ MATERIÁLY
Moderná predsieňová stena je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré zaisťujú jej dlhú životnosť a štýlový vzhľad. Hlavným materiálom je laminátová doska s hrúbkou 16 mm vo farbe Dub artisan alebo Dub artisan / černa. Ďalšími dôležitými materiálmi sú PVC dyha, HDF doska na zadnej strane skrine, kovové rukoväte a pánty. Tieto prvky zaisťujú nielen estetický vzhľad, ale aj funkčnosť a odolnosť celej predsieňovej steny. Bočná strana predsiene je tvorená lamelami, čo dodáva stene moderný a elegantný vzhľad.

dub artisan
dub artisan / čierna

 
Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný.
 
 

VŠESTRANNÉ ÚLOŽNÉ RIEŠENIE
Zostava MILO je navrhnutá tak, aby maximálne využila priestor Vašej predsiene. Ponúka širokú škálu úložných riešení od otvorených úložných priestorov s tyčou po niekoľko políc za zrkadlom. Vďaka tomu už nikdy nebudete musieť riešiť, kam s topánkami, kabátmi alebo kľúčmi.

TECHNICKÉ PARAMETRE
Materiál:
laminovaná DTD / sklo / PVC / HDF / kov
 
Rozmery:
šírka: 100 cm
hĺbka: 33 cm
výška: 189 cm
 
hrúbka materiálu: 1,6 cm
 
Hmotnosť:
54 kg

 

MONTÁŽ
Tovar je dodávaný v rozloženom stave v kartónovom obale. Jednoduchá montáž je možná vďaka priloženému montážnemu návodu.