U Majky

Rázcestník pre Vaše nákupy

Deuter Aviant Access Pro 55 SL Maron-aubergine

Deuter Aviant Access Pro 55 SL Maron-aubergine

Cena: 230.38 EUR

Cestujete radi naľahko s batohom aj keď by bol niekedy výhodnejší kufor? Práve ste našli praktického pomocníka presne pre vaše cestovateľské dobrodružstvá. Batoh Deuter Aviant Access Pro je veľmi priestranný, takže sa doň pohodlne zbalíte aj na viacdennú dovolenku. Predný prístup, štyri rôzne držadlá a zosilnené bočné strany z batoha Aviant Access Pro robia naozaj univerzálnu batožinu. Do zadnej časti je integrovaná krycia stena, ktorá v prípade potreby schová a ochráni chrbtový panel vrátane ramenných popruhov a bedrového pásu. Batoh je vybavený kompresnými popruhmi, vyberateľnou taškou na topánky či špinavú bielizeň a samostatným menším batôžtekom, ktorý sa perfektne hodí na kratšie pochôdzky. Ako celá batožina rady Deuter Aviant disponuje aj tento model NFC technológiou.

chrbtový systém Contact
systém VariQuick
pružná oceľová rámová konštrukcia
čalúnený bedrový pás
samostatný malý batoh s čalúneným vreckom na 13″ notebook
kompresné popruhy
predné externé vrecko na rôzne vybavenie
samostatné vrecko na topánky alebo špinavú bielizeň
zakrytie chrbtového panelu
zosilnené bočné strany
bočné držadlá
očká pre uzamknutie jazdcov zipsu zámkom
predný prístup
NFC technológia
jednoducho umývateľný a vodu odpudzujúci materiál bez PFC

Chrbtový systém Contact
Ergonomicky tvarované čalúnenie tesne obomyká telo a rovnomerne rozkladá hmotnosť batoha. Kanáliky v čalúnení sú priedušné a zaručujú príjemnú ventiláciu vďaka vzdušnej 3D sieťovine. Systém VariQuick umožňuje prispôsobiť dĺžku chrbtového panela presne vašej postave.
NFC technológia
Batohy a inú batožinu vybavenú NFC technológiou možno pomocou smartfónu a špeciálnej aplikácie registrovať, overiť tak ich pravosť a zároveň sledovať ich polohu.