U Majky

Rázcestník pre Vaše nákupy

Prírodné jódové kúpele Číž s procedúrami

Prírodné jódové kúpele Číž s procedúrami

Cena: 290.00 EUR

Spoznajte priaznivé účinky liečivej jódovej vody v kúpeľoch Číž. Vyberte si liečebný alebo relaxačný pobyt. Neváhajte a strávte v kúpeľoch oddych pod dohľadom lekára. Už od 2 nocí.

KÚPELE SÚ AJ NAĎALEJ OTVORENÉ

V prírodných jódových kúpeľoch Číž vám ponúkame jedinečný pobyt určený pre každého, kto sa na kúpele obracia s úmyslom na oddych a hĺbkovú regeneráciu tela i duše. Prostredníctvom tohto pobytu načerpáte nové sily a intenzívne liečebné procedúry prospejú Vášmu celkovému zdravotnému stavu a taktiež prispejú k dobrej nálade. Jód pôsobí na štruktúry cievnej steny spôsobuje ich rozšírenie, zlepšuje prekrvenie, napomáha hojeniu rán, pôsobí protizápalovo, spomaľuje degeneratívne procesy chrbtice a kĺbov. Má antiseptický a dezinfekčný účinok.

Pobyt LIEČBA je zameraný na viac dní v kúpeľoch s liečebnými procedúrami. Z relaxačných pobytov si môžete vybrať pobyt VITAL alebo pobyt RELAX. Ubytovanie je dostupné v kúpeľných hoteloch Rimava***, Mária** alebo Slaná**  podľa výberu z variant.

Kúpeľný hotel Rimava*** ponúka ubytovanie v jednoposteľových a dvojposteľových izbách, dvojlôžkových a rodinných apartmánoch. Izby sú vybavené TV, rádiobudíkom, sušičom na vlasy (okrem prízemia), prípojkou na internet, (okrem prízemia) chladničkou a rýchlovarnou kanvicou. Nachádza sa tu kúpeľná jedáleň s kaviarňou – stravujú sa tu všetci ubytovaní klienti. Rýchle občerstvenie s terasou je otvorené počas letnej sezóny.

 

Liečebný dom Mária** sa nachádza v historickej časti kúpeľov, uprostred kúpeľného parku. Liečebný dom poskytuje ubytovanie v dvojlôžkových a jednolôžkových izbách. Izby so sociálnym zariadením sú vybavené TV, chladničkou. Na stravu a procedúry sa dochádza do kúpeľného hotela Rimava (cca 300 m).

Liečebný dom Slaná** je situovaný v historickej časti kúpeľov, v areáli parku. Vybavenie izieb: TV, chladnička, káblové pripojenie na internet. Ubytovanie poskytujeme v dvojlôžkových a jednolôžkových izbách. Na prízemí liečebného domu sa nachádza stála výstava miestneho drevorezbára a kúpeľná galéria. Na stravu a procedúry sa dochádza do kúpeľného hotela Rimava (cca 250 m).

V saunovom vitálnom svete nájdete masážny bazén Whirpool, fínsku saunu, vonnú saunu, soľnú saunu, zázračnú sprchu, šliapací kúpeľ a relaxačnú miestnosť. V areáli kúpelov nájdete tiež bazénový komplex „Vodný svet“. Komplex je v prevádzke počas mesiacov jún – september. V letných horúčavách môžete relaxovať v plaveckom bazéne, neplaveckom bazéne, relaxačnom masážnom bazéne s vodnými tryskami a teplou vodou od 33 °C do 37 °C, v malom bazéne s vodnými atrakciami a trojdráhovej šmýkačke.

Opatrenia Covid 19:

Klient sa pri príchode musí preukázať negatívnym testom na Covid-19. Následne ho však otestujeme aj my, aby bola zaručená bezpečnosť kúpeľov.

Do hlavnej budovy Rimava sa dostanete cez tzv. pandemický filter: meranie telesnej teploty, dezinfekcia rúk. Pri nástupe na pobyt vyplníte čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti. Dbáme na zvýšenú sanitáciu priestorov, hlavne  kde sa podávajú procedúry, ale aj izieb. Rúška sú povinné. Liečebné procedúry nie sú obmedzené. Stravovanie prebieha v dvoch zmenách. Raňajky sú podávané kontinentálnu formou. Kávičku si môžete naďalej vychutnať v našej reštaurácii bez obmedzení.

Ako si rezervovať pobyt?

  • Pobyt si zakúpite kliknutím na zelenú šípku „Kúpiť“
  • Po úhrade Vám bude poukaz automaticky doručený
  • Pre rezerváciu termínu pobytu kontaktujte CND Travel na rezervacie@cnd.sk, alebo si požiadavku na rezerváciu zadajte cez kalendárik priamo v ponuke
  • DOPLATKY sa hradia na číslo účtu CND Travel: SK03 0200 0000 0039 9996 7359, SWIFT/BIC: SUBASKBX. Pre platby v CZK: 2401486127/2010- Fio Banka. Uveďte, prosím rovnaký variabilný symbol ako pri nákupe poukazu.

 DOPLATKY a informácie:

  • Dieťa do 2,99 rokov zdarma bez nároku na lôžko, stravu a postieľku
  • Dieťa do 14,99 rokov 33,60 € / noc (ubytovanie a strava)
  • Doplatok za prístelku v dvojlôžkovom  a v rodinnom apartmáne 19,10 € / noc
  • Doplatok za neobsadené lôžko 9 € / noc
  • Domáce zvieratko – pobyt nie je povolený
  • Pobytová taxa 0,50 € / osoba / noc (doplatok na mieste)
  • Procedúry sa poskytujú pondelok – sobota
  • Momentálne pri pobytoch Relax a Vital je nutné, aby si klient musí dokúpiť lekárske vyšetrenie 7,90 €  / osoba

V prípade záujmu o pobyt pre ktorý ste nenašli variant nás neváhajte kontaktovať!